Historie

Na jaren gewerkt te hebben bij verschillende bedrijven, heb ik een ruime ervaring opgedaan in de meest voorkomende bouwwerkzaamheden. In het jaar 2002 heb ik het dienstverband bij werkgevers opgegeven voor mijn eigen onderneming, onder de naam “Montage- en Afbouwbedrijf v/d Weide“.

In de begin jaren hebben wij ons met name gericht op het bouwen en verbouwen van woningen en bedrijfspanden. Toen echter in het jaar 2007/2008 de economische crisis ons bereikte merkte ik dat deze werkzaamheden hard achteruit liepen.

Vanaf dat moment zijn wij ons ook gaan richten op het renoveren van de meest complete badkamers en toiletten. Een goede keuze bleek achteraf, want tot de dag van vandaag hebben wij hierin nog steeds veel werk!

Ook naast de bovengenoemde werkzaamheden zijn wij ook actief in het uitvoeren van onder andere; alle voorkomende installatiewerkzaamheden, dakkapellen, kozijntechnieken, stukadoorswerkzaamheden en alle overige bouwwerkzaamheden

Dankzij onze grote klantenbestand en nauwe samenwerking met verschillende constructeurs hebben wij al diverse mooie opdrachten mogen realiseren. De opdracht die daar het meest bovenuit springt is toch wel het realiseren van een zwembad in Emmen. Lees hier meer over in het kopje projecten.

Inmiddels besta ik ruim 14 jaar en nog altijd staat het leveren van kwaliteit en goed vakmanschap hoog in het vaandel.

Graag wil ik u dan ook uitnodigen om een kijkje te nemen tussen diverse uitgevoerde projecten, voor een indruk van het werk dat ik heb geleverd.